Uvjeti najma

Uz iznajmljeni dvorac na napuhavanje dodatno isporučujemo:

  • pripadajući ventilator
  • klinove za učvršćivanje u zemlju ili specijalne vreće punjene sa pijeskom ukoliko se dvorac postavlja na tvrdu površinu (beton, asfalt) ili u unutarnje prostorije
  • zaštitnu ceradu koja se postavlja ispod dvorca

Iznajmljena oprema je vlasništvo Obrta Limač cijelo vrijeme trajanja najma. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta na dan najma, u dogovoru s Vama, rezervaciju poništavamo bez naknade.

Dvorci se iznajmljuju na način da Vi, u dogovorenom terminu preuzmete dvorac na napuhavanje, a potom ga nakon cjelodnevnog korištenja vratite na mjesto preuzimanja. Uz dogovor moguće je vraćanje i idući dan.

Sama montaža odnosno demontaža dvorca je jako jednostavna te traje 10-ak minuta. U svega nekoliko koraka dvorac je montiran odnosno demontiran.

Dvorci se preuzimaju na adresi Miroslava Krleže 70, 43000 Bjelovar.

Uz prethodni dogovor, postoji mogućnost i dostave dvorca.

Najmoprimac je dužan osigurati ravnu površinu bez oštrih predmeta koji mogu oštetiti iznajmljenu opremu te dostupnu električnu energiju.

Odgovorna punoljetna osoba mora nadzirati djecu svo vrijeme korištenja naših dvoraca. Zabranjen je unos hrane, pića i oštrih predmeta kojima se može oštetiti oprema.

Ventilator mora raditi cijelo vrijeme korištenja dvorca.

U slučaju kiše udaljite djecu i ugasite ventilator te najlonom prekrite opremu. Kada je moguća ponovna upotreba uklonite najlon te upalite ventilator. Prije ponovnog korištenja potrebno je obrisati i osušiti opremu prije nego dozvolite djeci da se vrate.

Ako je unajmljena jedinica pretjerano prljava ili oštećena zbog zanemarivanja ili neprikladnog načina korištenja, najmoprimac je odgovoran za namirenje cjelokupnog troška popravka ili čišćenja.

Svi naši dvorci na napuhavanje ispunjavaju EU standarde. Šavovi su dvostruko prošiveni i izrađeni su od laminiranog PVC poliestera i zaštitne mrežice koja sprečava ispadanje.

Izrađeni su od materijala koji zadovoljavaju CE i EN71 (Europski standard za sigurnost igračaka) standard, kao i stroži američki ASTM standard, te mnoge druge međunarodno priznate standarde EMC / BS / SSP / 16CFR1500.3 / 16CFR1505 / UL.

Ventilatori su TÜV-GS odobreni i imaju IPX4 oznaku (otpornost na prskanje).

Limač

obrt za zabavne djelatnosti

Adresa Antuna Branka Šimića 1, Bjelovar

Mobitel 098 / 164 25 38

Preuzimanje dvoraca Miroslava Krleže 70, Bjelovar